Mijn persoonlijke airbrushwerk

Net als vele anderen heb ik de afgelopen jaren ook de overstap gemaakt naar de airbrush. Sommige mensen zijn wat terughoudend, maar ik ben louter positief. Heb eerst een goed tech blog gezocht om de werking van de spuit uit te zoeken. Wat ik hier las, sprak mij direct al aan. Dat deed mij besluiten om een airbrush aan te schaffen. Inmiddels, de nodige jaren later, heb ik al heel wat kunstwerken met mijn eigen airbrush gemaakt. Hieronder vertel ik jullie graag meer over mijn persoonlijke airbrushwerk.

Al het begin is moeilijk

Toen ik mijn airbrush eenmaal in huis had, stond ik te popelen om te beginnen. Ik had allerlei wilde ideeën, maar het liep anders. Ik had namelijk verwacht dat het makkelijk zou zijn. Dit is echter totaal niet het geval. Ik dacht binnen een mum van tijd wel even een prachtig kunstwerk in elkaar te zetten. Maar niets was minder waar. En dan blijkt maar weer: alle begin is moeilijk.

Veel experimenteren en makkelijk beginnen

airbrushEen airbrush moet het verlengstuk van je hand zijn. Is dit nog niet het geval? Blijf dan net zo lang oefenen tot dit wel zo is. Anders maak je namelijk nooit mooie kunstwerken. Ik ben zelf dan ook heel veel gaan experimenten. Toen ik het eenmaal onder de knie had, ben ik voorzichtig dingen gaan maken. Mijn advies: begin vooral niet te moeilijk. Het klinkt misschien kinderachtig, maar start gewoon met wat basic dingetjes zoals een huis. Het is namelijk belangrijk dat je de airbrush eerst goed leert kennen voor je met het echte werk begint.

Dieren

Ik heb zelf heel veel kunstwerken gemaakt met mijn airbrush. De laatste jaren focus ik mij echter op het schilderen van dieren. Ik heb namelijk ervaren dat dit een enorme uitdaging is. Vaak pak ik er een foto bij die ik vervolgens namaak. Let wel: dit is bijzonder lastig. Alleen wanneer je de spuit en de technieken goed beheerst, raad ik je aan dit pas te proberen.

airbrush

Airbrushkunst insturen

Ben jij ook een fervent airbrusher? Dan heb je vast en zeker al de nodige kunstwerken gemaakt. Deze wil je natuurlijk met een zo groot mogelijk publiek delen. Daarom bied ik je de mogelijkheid om jouw airbrushkunst naar mij te sturen. Op deze manier wil ik jou graag een podium bieden om je kunst te tonen. En daarnaast vormt dit natuurlijk een mooie inspiratiebron voor andere websitebezoekers.